Bestämmelser omkring avbokning, avanmälan, missade kurstillfällen och no-show.

Vänligen observera att din anmälan är bindande. Läs hela skriften nedan innan du bokar din kurs 🙂

Enligt lagen (2005:59) har du möjlighet att ångra din kursanmälan inom 14 dagar från dag då vi bekräftat din anmälan (ångerfristen). Om du ångrar dig under ångerfristen kommer vi att återbetala den kursavgift som vi har mottagit från dig, minus en administrativ kostnad på 5% som inte återbetalas. Detta är gällande om du gjort din bokning senast 28 dagar före kursstart.

Om du återtar din anmälan efter ångerfristen utgått och senast 4 veckor före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Om du lämnar återbud med mindre än 4 veckor före start, eller avbryter en påbörjad kurs är du skyldig att betala hela deltagaravgiften.

Om du gjort din bokning mindre än 4 veckor före kursstart och lämnar återbud är du skyldig att betala hela deltagaravgiften.

Avanmäler du dig eller avbryter kursen pga sjukdom eller avflyttning från orten, återbetalas del av kursavgiften mot intyg.

Ombokning ska göras senast 4 veckor före kursstart och kan endast göras i mån av plats.

Överlåtelse av kurs/plats är fullt möjlig.

Om du går en 6 veckors kurs kan du max ta igen ett missat kurstillfälle. Det missade tillfället skal tas igen innan den pågående kursen avslutats. Detta för att säkra att glasering kan göras i tid. Det missade kurstillfället tas igen på en drop-in-tid en lördag efter avtal med kursledaren. På drop-in-tiderna är det fritt arbete i verkstaden, drop-in är inte lärarledda. Det är dessvärre inte möjligt att ta igen fler än ett missat kurstillfällen. Om du missar fler än ett kurstillfälle räknas detta som förbrukat. För kortare kurser så som helgkurser, drejhelger, fokusdagar, prova-på, företagsevent och drop-in är det inte möjligt att ta igen missade kurstillfällen.

Inställd kurs/aktivitet:

Om vi tvingas ställa in en kurs/aktivitet på grund av för få deltagare eller annan orsak, får du givetvis tillbaka hela avgiften.

Byten av vara/presentkort:

Bytesrätt på varor samt presentkort 14 dagar, inget öppet köp. Presentkort är giltiga 18 månader från inköpsdatum och kan inte bytas mot kontanter.

This post is also available in: Engelska